Főoldal » TURIZMUS

TURIZMUS

A gyülekezeti ház, ahova szeretettel várják a vendégeket, néhai Borsos Árpád lelkipásztor elgondolása alapján épült 1994-2000 között.

A Mákófalvi Református Egyházközség "Barátság Háza" nevet viselő központja 2000 után épólt fel, közel 30 személy elszállásolására alkalmas. 

Az "Urbán Andor" Református Konferencia és Üdülő Központ négy szinten, 700 négyzetméter hasznos felületével, 14 szoba, egy lakosztály 51-56 személy befogadására és színvonalas ellátására képes.

Az épület tervezésekor vendégfogadásra is gondoltunk. Ezért az emeleti részen 5 vendégszobát alakítottunk ki társalgóval és a szükséges tisztálkodási és mellékhelyiségekkel: 2 db. zuhanyzóval és 2 db.WC-vel.

A város központjában levő könnyen megközelíthető  Dévai Református Egyházközség Melite házát 1996-1999 között építettük a holland testvérgyülekezet segítségével. 

A Kisgalambfalvi Református Egyházközség vendégháza, gyülekezeti kirándulások, ifjúsági- és gyermektáborok, osztálykirándulások, és tematikus (tánc, zene, stb.) táborok megszervezéséhez nyújt kiváló helyszínt.